Hello world!

Nakon pet godina blogovanja, doduše na drugoj adresi, pišem uvodni post. Hello world je pozdravni post svakom administratoru koji otvara Wordpresovo sučelje, a uvodni post je obveza i pozdrav svijetu svakog blogera koji ulazi u svijet blogovanja.

Ako se analizira blog o odnosima s javnošću PublicRelations.ba  godine pisanja i učenja (izvana gledano) djeluju mlako i ne baš uspješno. Analizirajući iz moje perspektive pokretanje bloga bila je jedna od najpametnijih odluka koju sam mogla donijeti.

PublicRelations.ba ima sve elemente katastrofalnog online nastupa:

  • Nedostatak konzistentnosti
  • nedovoljno ažuriran blog
  • nedostatak fokusa i jasnijeg nastupa

Ako uzmete u obzir da je to web stranica osobe kojoj je komunikacija struka onda je dojam i gori od katastrofalnog. Za to nemam opravdanje. No ta takva šlampava i neažurirana stranica bila je moja odskočna daska za stjecanje novih znanja i vještina, pa ako hoćete i za dobijanje nekih lijepo plaćenih poslova, no o tom ću vam pisati drugi put.

Otaljavajući i napredujući kroz ove godine rada i nerada, bloga i nebloga, došla sam do točke kad je potrebno napraviti promjene i krenuti u drugom smjeru. Možda pametnije, ali svakako profesionalnije i zrelije.

Ovaj (novi) blog postat će (da sad pred svima kažem KONAČNO!) dio moje profesionalne prezentacije. Korak ka ozbiljnijem osobnom PR-u vodi, a kako drukčije, nego dobrom online prezentacijom.

Zato, hello world!

Foto: faungg’s photo/Flickr

Related Posts

Leave a reply