O meni

Kreiram sadržaj koji ostvaruje tvoje poslovne ciljeve

Svojim pisanjem sam udahnula život mnogim pričama, kompanijama i idejama. Moji klijenti su brzorastuće kompanije, borci za ljudska prava, najpoželjniji poslodavci, inovativne organizacije.

Irena Omazić PR & content marketing specijalist

Kako nastaje suradnja

Suradnja s klijentima počinje običnim razgovorom. Klijenti govore o svojoj kompaniji, planovima, potrebama, željama i ciljevima. Nakon našeg razgovora, ulažem sate i sate istraživanja, analiza i proučavanja da bih klijentu preporučila najbolji pristup planiranju i kreiranju sadržaja. Za svakog klijenta osobno planiram i izrađujem content marketing prijedlog i kampanju. Ne koristim već viđene i korištene templejte koji se prilagođavaju i koriste opet i opet.

Suradnja koja počinje razgovorom, nastavlja se mojom detaljnom analizom i izradom preporuke za klijenta, najčešće postaje priča u kojoj ja zauzimam mjesto člana kompanije. Uz jednu malu razliku! Ne dolazim svaki dan na posao 🙂

Ako želite razgovarati o suradnji, javite se emailom ili preko kontakt forme.

Biznis

Kreirala sam i implementirala uspješne komunikacijske i content marketing kampanje za klijente kao što su FIS, Agencija Capitalia, blog Motherhud, Fondacija One World, Anbinni, Ambyenta, Središnje izborno povjerenstvo BiH, Media Plan Institut, HrvatskiJezik.ba…

Radila sam kao PR Predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine.

Pokrenula sam blog o komunikaciji i odnosima s javnošću PublicRelations.ba, te portal o uređenju vrta Zasadi.me.

Dodatne reference pogledajte na mom Linkedin profilu.

Nedim-Haveric-capitalia

Irena Omazić je naš izbor i pouzdani partner, kako u pružanju korisnih PR savjeta, tako i u kreiranju zanimljivog contenta za web posjetioce.

Naše partnerstvo se odlikuje lakoćom komunikacije te razumjevanjem potreba i očekivanih rezultata bez obzira da li se radi o nekom strateškom projektu ili tek jednom izdvojenom tekstu.

Toplo preporučujemo Irenu novim potencijalnim korisnicima.

Nedim Haverić
CEO, Capitalia.ba