*

Pomažem poduzetnicama sadržajem prodavati, komunicirati, promovirati svoj biznis.

Neka sadržaj radi i za tebe.

Moja prva strast i profesija bio je PR. Kreirala sam i implementirala uspješne komunikacijske kampanje za klijente kao što su FIS, Agencija Capitalia, portal Zasadi.me, Fondacija One World, Anbinni, Ambyenta, SIP BiH, Media Plan Institut, Balkansmedia.org.

 

Radila sam kao PR Predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine.

Vremenom, pisanje PRiopćenja za javnost koje su objavljivali najposjećeniji portali, zamijenio je content marketing.

innovation*    hard work*    commitment*    passion*

Radila sam kao PR, social media manadžerica, blogerica, content marketing menadžerica i SEO copywriterica. Svim tim ulogama jedna stvar bila je uvijek zajednička: pisanje sadržaja. Uz planiranje i pisanje sadržaja došla je i sloboda, pa sam s vremenom postala freelancerica.

Pisanje sadržaja za klijente je sjajna stvar jer morate svaki dan učiti. Ne mislim pri tom samo na pravila pisanja za web i SEO optimizaciju tekstova. Zbog posla sam naučila kako funkcionira proces obrade punog drveta, što je brenta i blanjarica, ponešto o financijama i računovodstvu, kako se organski pamuk razlikuje od običnog pamuka…

Kompanje s kojima
sam surađivala:

online program*    pisanje sadržaja*    

Nakon 10+ godina rada u 14 industrija, preko 500 napisanih tekstova za klijente shvatila sam da se u svakoj suradnji ponavlja isti problem. Kada ljudi trebaju napisati tekst počinje odgađanje, nervoza, dani priprema. Sve to jer se treba napisati samo jedan blog post.

Ovo je bio poticaj da kreiram vlastiti proces pisanja sadržaja, pretvorim ga u online program i učinim dostupnim svima koji misle da za pisanje poslovnog bloga trebaju inspiraciju, talent, raspoloženje.

Online program će meni omogućiti pravo na bolovanje (freelanceri to nemaju) i pravo na godišnji odmor bez rada s plaže.