Želiš da blog prodaje tvoje usluge?

Ne treba ti talent i inspiracija da bi pisala blog koji prodaje.

Ti nisi uspjela u pisanju jer nemaš supermoći.

Planiraš, pišeš i uređuješ tekst istovremeno, zbog tog ili nemaš blog ili blog ne pravi rezultat.

Nakon više od 10 godina pisanja za klijente kreirala sam metodu koja razbija uvjerenja da pisanje baš ne ide. Uz moje mentorstvo naučit ćeš kako pisati SEO optimiziran blog.

Bilo da već pišeš blog za svoj biznis ili tek krećeš u promociju biznisa kroz sadržaj, SEO blog znači da:

Svojim znanjem i iskustvom pomažeš idealnom klijentu kada on traži pomoć.

Gradiš svoju reputaciju i autoritet u industriji u kojoj gradiš biznis.

Lakše prodaješ proizvode i usluge jer ljudi vjeruju da im možeš pomoći. (Imam blog koji i danas prodaje moje usluge, a objavljen je prije nekoliko godina).

Problem koji te muči je:

nick morrison FHnnjk1Yj7Y unsplash1

Ovo možemo zajedno riješiti

U proteklih 15 godina napisala sam više od 500 tekstova za klijente iz 9 industrija. Većina tih tekstova i danas živi na internetu. I radi posao.

Nakon ovih rezultata sa sigurnošću vam mogu reći da nema izgradnje autoriteta i biznisa bez kvalitetnog, planiranog i SEO optimiziranog sadržaja.

Tvoj blog je prodavač kojeg si ti angažirala da radi za tebe. Želiš li nekoga da prodaje u skladu s tvojim vrijednostima, u skladu s tvojim načinom poslovanja? To nije teško ostvariti. Sjedi i stvori SEO blog post koji će povezati tebe i tvog idealnog klijenta.

Ako želiš dugoročno ulagati u svoj biznis, SEOcontent.academy će ti dati metodu kojom ćeš precizno pronaći idealne teme za blog i pisati lako, bez mučenja.

Više nikad se nećeš pitati je li moj tekst dovoljno kvalitetan.

Irena Omazić: SEO content konzultantica

Je li SEOcontent.academy za mene?

Ako želiš pomagati drugima kada oni traže pomoć na Googleu, prodavati, graditi svoju reputaciju i autoritet u struci, ako želiš dugoročno ulagati u svoj biznis da bi ostvarila rast i ako želiš komunikaciju s potencijalnim kupcima, onda je odgovor DA.

Studenti SEOcontent.academy su vlasnici biznisa, inženjeri, freelanceri. Bilo da prodajete fizičke proizvode ili radite za klijente, naučit ćete kako precizno definirati teme bloga, planirati, istraživati, pisati blog.

SEO content academy

Što možeš očekivati do kraja SEOcontent.academy:

strategija za teme blogova koje su kreirane u skladu s tvojim znanjem, tvojom publikom i tvojim biznisom + proces izrade koji ti ostaje zauvijek

proces planiranja teksta da točno znaš kada pišeš, o čemu pišeš i u koju svrhu pišeš

hot – spots pomoć – u trenucima kada nastane blokada u pisanju, stiže pomoć. Pitanja kojima otklanjaš blokade i pripreme koje trebaš poduzeti da do tih blokada uopće ne dođe

proces istraživanja ključnih riječi i SEO optimizacije teksta koju može primijeniti svatko

SAMOPOUZDANJE da znaš zašto je tvoj tekst kvalitetan, što točno tekst čini kvalitetnim + check lista za svaku buduću provjeru kvalitete

BONUS Od jednog bloga napravi 10 objava za društvene mreže. Proces stvaranja mikro contenta od jednog teksta (Linkedin objave, Instagram carouseli, reels…)

Ono što je najvažnije

Nakon SEOcontent.academy imat ćeš SCA sistem koji je sastavljen od definiraniranih procesa rada, dokumenata i alata za kreiranje sadržaja. Povrat investicije je 500% na sve što ti uložiš u svoj sadržaj (prema DemandJump).

Konačno ćeš imati sve što je potrebno za kontinuiranu promociju i prodaju bez tvog stalnog prisustva i kreiranja još i još sadržaja.

Kako izgleda 4-mjesečni mentorski program pisanja sadržaja

Modul 1

Kako naći teme koje su dobre za publiku i za tvoj biznis ?

Dugoročno planiranje tema za blog: kako naći odgovarajuće teme, gdje ih tražiti, kako znati da su dobre za publiku, za biznis, za Google.

Modul 2

Razmišljanje

Da bismo precizno pisali, moramo precizno misliti. Što nam ovo znači u pisanju i kako ovim olakšati sebi stvaranje sadržaja.

Modul 3

Kako planirati tekst i kako nam ovo olakšava pisanje?

Planiranje onoga što trebamo pisati je kreiranje mape puta. Ne možemo precizno i dobro pisati ako ne znamo u kojem smjeru ide tekst i na što ćemo točno staviti fokus. 

Modul 4

Kako pametno i ekonomično pisati?

Pametno i ekonomično pisanje teksta nije novi trend nego navika koju trebate usvojiti da brže pišete. Ako svaki put dva sata izgubite pišući uvod jer ne znate kako početi, prestanite pisati prvo uvod. Uštedit ćete dva sata vremena i biti produktivniji.

Modul 5

Kako postići da nas nađu na Google-u?

Što trebaš učiniti da tvoj tekst bude optimiziran za tražilice i da ga publika nađe i kad ti odmaraš.

Modul 6

Kako se prave tekstovi koje je lako čitati?

Što bolje svoj tekst prilagodiš umornom oku i prezasićenom mozgu čitatelja, to ćeš bolje rezultate postići. U ovom modulu učimo kako se uređuje tekst i što točno trebamo urediti.

Kako će se odvijati program kroz 4 mjeseca?

Tjedni Zoom pozivi

Dvotjedni grupni mentorski Zoom pozivi na kojima zajedno planiramo sadržaje i uređujemo tvoje tekstove.

Edukativna platforma

Platforma preko koje ćeš pristupati video treninzima.

Privatna FB zajednica

Facebook zajednica koja će ti pružiti pomoć u pisanju sadržaja i pronalaženju odgovora.

Radni materijal

Radni materijal s uputama i primjerima koji će biti pomoć pri pisanju sadržaja. Ovim priručnikom vam poručujem da niste sami u procesu radu.

Upiši SEOcontent.academy

Cijena 550 EUR